Timisoara 0356.469.966

Produsele din gama Cochiltech sunt realizate de Compania Isoline - Timisoara. Produsele Cohiltech se adreseaza tuturor firmele din Romania care au ca domeniul de activitate comercializarea si montarea sistemelor termoizolante. Principalale produse sunt cochiliile de vata minerala si placile de vata minerala bazaltica, dar si accesoriile necesare montajului acestora.

Isoline, cu sediul in Timisoara, impreuna cu compania Bandatech -  lider pe piata produselor de izolatii - reprezinta solutia perfecta in domeniul sistemelor de termoizolatii. Contactati cu incredere unul dintre operatorii nostri tehnici, pentru a consulta oferta noastra permanta, cat si pentru a afla cum sa deveniti partener Isoline.

Reducerea consumului energetic prin solutiile complete de termoizolatii Cochiltech.
Cochiliile si placile se folosesc pe scară largă in izolarea termică și pentru absorbtia sunetului, reducerea piederilor nedorite de agent termic, sisteme de ventilatie,  aer condiționat, resomandat pentru construcții comerciale, industriale dar si rezidentiale.

Cochiliile si placile de vata minerala au pierdere  termică mai mică, sunt din material ignifug, poseda toxicitate redusa, cu volum mic, foarte bune in izolarea fonică.

Gama de produse Cochiltech va ofera solutia completa pentru termoizolatii, oferindu-va cele mai bune sisteme de termoizolatii care vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra, tinand cont de calitate, pret si eficienta durabila.

Diminuarea considerabila  a costurilor aferente climatizarii. Reducerea timpului de amortizarea prin folosirea solutiilor recomandate.

Luam in calcul termoizolatia atunci cand construim?

Pana sa ajungem sa putem folosi eficient resursele energetice regenerabile, astfel incat sa nu ne mai preocupe pierderile de agent termic, pentru ca, nu-i asa, fiind regenerabile sunt si inepuizabile, avem de luptat cu cazuistica actuala a confortului nostru: componente si tehnici inovative, costuri reduse si durabilitate extinsa. 

Pana una alta, din pacate, conform studiilor facute in Romania,  atunci cand ne-am hotarat sa construim o locuinta, suntem prea putin interesati de partea de termoizolatii, parte ce o asimilam mai curand finisajelor/ accesoriilor, decat celei "principale". Paradoxul continua: urmand inertia materialelor ieftine si de origine necontrolata, acordam un minim, a se citi "nul", specificatiilor tehnice si montajului. Daca partea de constructie "la rosu" a locuintei va fi realizata de o firma autorizata, nu de multe ori apelam la instalatori/mesteri locali pentru partea de instalatii si izolatii/termoizolatii. Chiar daca materialele sunt de foarte buna calitate, integritatea lor, deci implicit si performatele lor tehnice,  pot fi grav afectate de un montaj inadecvat. Recomandarea ar fi evident, contractarea unei firme specializate in izolatii si termoizolatii.

De data aceasta maxima "Suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine", are si completari la care merita sa reflectam:
1. Valoarea implicita ( puteti sa-i spuneti valoare de revanzare) creste numai in cazul in care constructia are ab initio o structura de izolatie si termoizolatie corespunzatoare.  Adica, valoare ei, caz in care nu creste din cauza factorilor externi - piata fluctuanta, conditii eonomice endemice, etc, - cel putin nu va scadea raportat procentual la piata imobiliara din care este parte integranta.
2. Costuri echivalente. Aproximarea corecta si prognozarea pe unitati mari de timp a cheltuielilor aferente intretinerii imobilului.
3.Indice ridicat de confort.

Termoizolarea conductelor - Informatii generale